ENERGETIX
Magnetna terapija i nakit! Spoj vrhunskog dizajna, ljepote i zdravlja.

 
MAGNETNA TERAPIJA KOLEKCIJE KAKO NARUČITI ZAPOČNITE VLASTITI ENERGETIX BIZNIS Kontakt
 

ZAPOČNITE VLASTITI ENERGETIX BIZNIS

 

I Hrvatska ima
LEGALNO REGISTRIRANU
ispostavu poznate tvrtke ENERGETIX!

Predstavljamo vam izvrsnu poslovnu priliku za zaradu.  Postanite distributer vrhunskog ENERGETIX magnetnoterapeutskog nakita. Učlanjenjem dobivate popust od 20%.  S porastom mjesečnog prometa raste i vaš rabat i zarada.

ENERGETIX MLM - Sjajna poslovna mogućnost

Osim rješavanja zdravstvenih problema, ideja ENERGETIX-a je svim osobama zainteresiranim za suradnju i distribuciju osigurati mogućnost pokretanja vlastitog biznisa. Posao je posve legalan, što znači da ne zakidate svoju državu za porez koji na kraju ipak svi mi plaćamo na neki drugi način.
 

Baza potencijalnih kupaca ENERGETIX nakita vrlo je široka - netko kupuje magnetski nakit ponajprije radi pozitivnih medicinskih efekata, a netko zbog lijepog dizajna. Nakit mogu nositi i žene i muškarci svih dobnih skupina, pa čak i Vaši kućni ljubimci!

 

Mrežni marketing ili direktni marketing (Multi level marketing, MLM) jedinstven je sustav koji podržava distributera i pomaže mu da postane financijski uspješan. U tracionalnom tržišnom sisustavu proizvođač - transport - posrednik - transport - prodavaonica - potrošač, inicijalna cijena uvećava se i do 80%. Roba u MLM sistemu prelazi kraći put do potrošača - proizvođač - distributer - potrošač, što vrlo malo podiže inicijalnu cijenu proizvoda. I ne samo to: MLM je nešto mnogo više!

 

Vaša zarada ovisi samo o Vašem osobnom zalaganju i poslovnom uspjehu i ničim nije limitirana. Radom u ENERGETIX-u možete zaraditi na dva načina:

 

1. direktnom prodajom proizvoda uz korištenje 5 nivoa popusta na katalošku cijenu nakita

2. formiranjem Vašeg tima distributera koji će vam omogućiti da zarađujete na njihovom prometu, kao i na prometu koji budu ostvarivale njihove prodajne strukture

 

ENERGETIX Vam pruža mogućnost ne samo da dobro zarađujete, već i da gradite vlastitu karijeru i napredujete u poslu.

 

Osim ostvarivanja popusta pri kupnji nakita, koji iznosi od 20% pa čak do 45%, ovisno o Vašem trenutnom statusu u ENERGETIX-u, postoji još nekoliko načina ostvarivanja dobiti u ENERGETIX sustavu:

 

Kvalifikacijski bonus
Strukturna provizija
Specijalni bonus

 

Kvalifikacijski bonus

 

Uključenjem novog člana u Vašu prodajnu strukturu ostvarujete uvjet za dobivanje kvalifikacijskog bonusa. On je definiran kao razlika između Vašeg popusta i nivoa popusta dovedenog člana. Uvijek se računa razlika u popustima koja vrijedi u trenutku kupnje Vašeg dovedenog člana.

 

Na primjer:

 

Novi član kojeg ste doveli i koji je tek počeo s radom ima nivo popusta 20% kada prvi put kupuje robu. Ako ste Vi na nivou popusta od 35%, i imate status Marketing menadžera, dobivate 15% na kompletnu vrijednost narudžbe Vašeg člana.

Uvjet da biste dobili kvalifikacijski bonus je da ste aktivan član, tj. da imate OK (osobnu kupnju ENERGETIX proizvoda) najmanje 300 kuna mjesečno.

Kada Vaš član dostigne Vaš status, više nećete dobivati kvalifikacijski bonus, ali ćete početi dobivati strukturnu proviziju na vrednost GK (grupne kupnje Vaše strukture), pod uvjetom da ste u međuvremenu postali Marketing direktor.

Kvalifikacijski bonus Vas motivira da širite Vašu prvu liniju strukture dovodeći stalno nove i nove članove, jer ćete na taj način uvijek ostvarivati kvalifikacijski bonus pri svakoj njihovoj kupnji. Kvalifikacijski bonus obračunava se i isplaćuje jedanput mjesečno, i to od 6. do 9. u tekućem, za protekli mjesec.

 

ENERGETIX magnetnoterapeutski nakit ima visoko kvalitetnu zlatnu ili rodijsku završnu obradu.
Vrhunski dizajniran, namijenjen je ženama i muškarcima svake dobi i predstavlja idealan poklon za svaku priliku.

Energetix narukvice i ogrlice imaju dva ili više neodimijska magneta, a naušnice i privjesci po jedan jačine od 800 do 1400 gausa.

 

Sav nakit je antialergijski (bez nikla).

Za detaljne informacije nazovite 098 192 4821 ili kliknite ovdje i pošaljite mail!

 

KOLEKCIJE

Narukvice

Ogrlice i kopce Prstenje i pribor Naušnice Privjesci
 

Narukvice

Ogrlice i kopce Prstenje i pribor Naušnice Privjesci