NOVAC

Do sada ste upotrebu interneta plaćali, od sada za to možete biti i plaćani. Počnite surfati besplatno i pored toga još zaradite.

Internet je već danas postao velika marketinška mreža. Na internetu se vrti ogromna svota novca. Veliki dio toga novca je namijenjen reklami. Mnogi korisnici interneta nikada ne saznamo, da od trenutka uključenja u mrežu, pa do isključenja, proizvodimo mnoga novca, iako ništa ne kupujemo, ne ispunjujemo nikakve formulare, ne prodajemo, ukratko samo surfamo ili smo priključeni na internet!

Na internetu se pojavilo puno firmi, koje plaćaju za sve vrste reklamiranja. Za prenos reklama upotrebljavaju svoje programe, koje možete besplatno skopirati na njihovim web stranicama.


Potrebno je samo da se registrirate i tako postanete član tih firmi, ne plaćate ništa i ništa vam nije potrebno kupiti. Bitni je samo da pri registraciji napišete svoje točne podatke (E-mail i adresu), kako bi ćekovi mogli stizati na vašu adresu. Ako vam se ne sviđa, to što nude, možete svoje članstvo bilo kada prekinuti.

Ispod navedeni programi-firme omogućuju vam, da zarađujete dok ste na internetu. Nije potrebno aktivno surfanje, možete pisati, igrati igru, ili raditi nešto drugo. Kako je to moguće? Na vašem monitoru se s pomoću uključenih, predhodno instaliranih, programa vrtiju reklame korisnika, koji plaćaju velike svote novca. Dolje navedene firme šaljeju ćekove i u Hrvatsku i Sloveniju i plaćaju za:

Za dodatna opća uputstva pročitajte: 
[SAVJETI I ISKUSTVA]
 
Preporučujem vam, da upotrebljavate više programa odjedamput, jer ćete tako više zaraditi.

ZARAĐIVANJE NOVCA SA  SURFANJEM

Cash surfers je firma koja plaća za surfanje ljudi po cijelom svijetu, uključujući u HRVATSKOJ I SLOVENIJI. Najprije se je potrebno registrirati. Nakon što obavite registraciju, koja je normalno besplatna jednostavno skopirate program cash surfers (570kb) i nakon toga ga uključite. U donjem dijelu monitora otvorit će vam se maleno okno, u kojem se prikazuju reklamne poruke. Za vsaku minutu dobite 10 bodova, koje na kraju mjeseca preračunaju u dolare. Koliku će vam zaradu donijeti bodovi ovisi o poslovanju firme za taj mjesec. Da vam pošaljeju ćek, morate imati na računu barem 40 $. Primljeni ćek unovčite u nekoj od banaka. V mjesecu siječnju 2001 je bila prosječana isplata u Sloveniji nešto preko 43$ na ćek, najvećji pa 1205$. U zadnjih osam mjeseci su izplatili već preko 3 mio. USD$. Za prijavu kliknite reklamnu poruku ispod.
Spedia vam ne omogućava zaradu samo sa surfanjem, već vam plaćaju, da igrate on-line igre tako da se med igranjem vrte reklame. Možete se prijaviti na e-mail oglase, gdje vam za svaki e-mail oglas plate od 5 do 10 točaka, normalno sve to samo ako želite. Spedia je zaista odlična firma koja ima također dobar program za prikazivanje reklama, kojeg možete namjestiti tako da će vas najmanje smetati. Spedia sve zbraja s bodovima i na kraju mjeseca ih preračuna u novac. Ćek dobite, kada dosegnete minimalni iznos 30$. Ako tekući mjesec ne dosegnete taj iznos, automatsko vam ostvareni iznos preneseju na idućega. Kada pošaljeju ćek poštarinaće vas doći 4.5$, koje vam odtrgaju od zarađenog iznosa. Na sat plaćaju oko 0.47$, pri aktivnem surfanju. Program za puštanje reklama SpediaBar je dug približno 800 kB, je lagan za upotrebu, ima mnogo opcija i funkcija, med kojimi je naravno nastavljanje proxy servera. SpediaBar možete pomicati bilo gdje po ekranu, možete ga također priljepiti na dno ili na vrh ekrana.
Desktop Dollars je mjesto gdje ćete biti plaćani za sve što radite na računalu za vrijeme dok ste priključeni na internet. Dodatno možete zaraditi slušanjem radia ili pa primanjem e-mailova. Nakon što se prijavite i postanete član, odmah možete downloadirati (skopirati) ProfitZone - program koji stoji u kutu vašega monitora i prikazuje reklame, za koje ćete biti kasnije plaćani. Najbolje je to da ne morate imati otvoren browser, nego možete jednostavno raditi bilo što drugo i svejedno ćete biti plaćani za sve dok ste spojeni na internet. Jedino je što morate svakih 15 do 35 minuta u ProfitZone-u kliknuti na "continue" da potvrdite da ste još uvijek spojeni na internet.
Desktop Dollars vam plaća 70% od ukupne zarade dobivene reklamiranjem. Od toga 45% dobite za vaše vrijeme surfanja, 5% za vrijeme surfanja članova 2. nivoa, 2% za članove 3. nivoa in 1% za članove 4. do 6. nivoa. Vse zajedno je 6 nivoev referalov (članova) od kojih možete zarađivati. Tjedno Desktop Dollars daje 250$ članu koji je najviše vremena upotrebljavao program ProfitZone.
DIC Radio možete koristiti preko ProfitZone-a. Na radiju osim muzike (alternative rock, top fourty hits, hip-hop dance, country) možete poslušati i razne novosti iz sporta, zabave, tehnologije itd.
DreamMail. Desktop Dollars povremeno šalje e-mail poruke svojim članovima koje su bazirane na njihovim interesima. Nakon što kliknete na link u e-mail poruci dobite "Dream Mail Ticket" koji vam omogućava da osvojite 3000$ u mjesečnom nagradnom izvlačenju, ako budete izvučeni. Ako neki vaš referal, koji se je prijavio preko vas na Desktop Dollars, osvoji tu nagradu, vi dobite 1000$.
Isto kao i pri nekimi drugimi programi, problem je to što ne možete odmah vidjeti koliko ste zaslužilii, nego morate čekati vse do kraja mjeseca. Umjesto toga prikazana vam je statistika reklama, odnosno broj reklama koje ste pogledali upotrebljavajući ProfitZone. Taj broj se na kraju mjeseca konvertira u dolare na osnovi njihove zarade, od plaćanja stranki, koje plaćaju reklamiranje svojih proizvoda na Desktop Dollarsu.
Paidforsurf vam plaća neograničeno za upotrebu vašega računala ili pa za surfanje po internetu uz upotrebu njihovoga ViewBara nazvanog Surfbar. Plaćaju $0.18 na sat, što je zaista puno s obzirom na to, da vam nije potrebno aktivno surfati. Plaćaju vam također za referenčne članove (referale). Već izplaćuju u Hrvatskoj i Sloveniji. Prijavite se s klikom na reklamnu poruku. Preporučujem.
CashFiesta vam plaća neograničeno za upotrebu vašega računala ili pa za surfanje po internetu uz upotrebu njihovoga ViewBara nazvanog Fiestabar. Plaćaju $0.15 na sat, što je zaista puno s obzirom na to, da vam nije potrebno aktivno surfati. Plaćaju vam također za referenčne članove (referale). Već izplaćuju u Hrvatskoj i Sloveniji. Prijavite se s klikom na reklamnu poruku. Preporučujem.
ClickDough  vam plaća za gledanje reklama. Nemaju uobičajenega Viewbara, a nije ga ni potrebno shraniti na tvrdi disk. Svaki puta, nakon što se prijavite, otvorite svoje osobno okno "Open your personal Window". U pozadini se otvori novo okno, na kojem se prikazuju reklame. Budući da se to događa u pozadini, vas to nikako ne može smetati. Jedino što bi vas moglo smetati je to, da svakih 10 minuta provjeravaju, da li ste još uvijek prisutni. Nije potrebno da ste aktivni, samo da ste priključeni na internet. Prisutnost provjeravaju tako, da se vam v oknu izpiše broj, vi pa morate klikniti na broj, koji se z njim slaže. Nema vremenskog ograničenja, a to znači ni ograničenja glede zarade. 
Trenutno plaćajo 20 centov na sat. Plaćajo vam isto tako za referenčne člane (referrale) i to do 8 stupnjeva u dubinu. Za direktne člane dobite 20% njihove zarade, za nedirektne člane 10%, od 3 do 8 stupnja pa 5%. Izplaćujejo također i u Hrvatsku i Sloveniju. Prijavite se s klikom na reklamnu poruku. Nakon što dođete na njihovu stranicu kliknite na JOIN NOW! i otvorit će vam se formular za upis. Priporučujem.
PayBarrow vam plaća za gledanje oglasa preko njihovoga viewbara, za klikanje na oglase i za referenčne članove (refferale). Na mjesec ćete moći zaraditi minimalno 45 dolara. Nakon što se prijavite i izpunite formular sa svojim podacima, ponovno logirajte "View my account" i kliknite na "download paybar". Po e-mailu će vam poručiti kada možete skopirati na tvrdi disk njihov viewbar i tako početi zarađivati. Možete otvoriti više računa, ali na jednom računalu možete upotrijebiti odjedamput samo jedan viewbar. Izplaćuju isto tako u Hrvatsku i Sloveniju. Prijavite se s klikom na reklamnu poruku. Preporučujem.
CashClickConcept vam plaća: $1.25 na sat, ako ste priključeni na internet, $0.25 na sat za svaki offline rad, $0.03 za svaku pogledanu e-mail poruku, $0.01 za svaku suradnju pri anketi, $0.03 za svaku upotrebu njihovog pretraživača. Izplačuju isto tako u Hrvatsku i Sloveniju. Prijavite se s klikom na reklamnu poruku.
PayPile je nova firma, koja će tek izdati svoj video bar, preko kojeg će prikazivati reklame. Članovima će plaćati za neograničen broj sati surfanja, ali neće biti potrebno da aktivno surfate, nego će biti dovoljno da ste priključeni na internet. Za 1 sat surfanja će vam plaćati 20 centi, za svakega vašega referenčnog člana (refferala) pa 10 centi do 4 stupnja u dubinu. Izplaćivati će isto tako u Hrvatsku i Slovenijo. Prijavite se s klikom na reklamnu poruku. Preporučujem.
UtopiAD ne zahtjeva aktivno surfanje po internetu. Zahtjevaju samo, da imate otvoren Viewbar (morate biti priključeni na internet, tako da se mogu reklame mijenjati). Plaćajo vam 20 centi na sat 5 stopnjeva u dubinu. Viewbar je dosta malen. Izplaćuju isto tako u Hrvatsku i Slovenijo. Prijavite se s klikom na reklamnu poruku..
Surf2web je australski program, koji ima manje okno od ostalih i moguće ga je postaviti preko ostalih odnosno bilo gdje. Broj sati nije ograničen. Plaćaju do 0,39 AUD za sat.
Join Surf2Web.com

ZARAĐIVANJE NOVCA S PRIMANJEM E-MAILA

Inboxcash je firma, koja vam plaća za primanje e-pošte. Do sada sigurno najbolji program. Zašto kažem najbolji? Zato, jer si visinu zarade za primljeni e-mail odredite sami i to od $0.01 do $10.00. Zaista nevjerojatno, pa ipak istinito. Do $10 za samo 1 e-mail. Sami si također izberete, kako često da vam šalju e-maile na vašu e-adresu. Plaćat će vam također 10 dolara za svakog člana, koji će se upisati preko vas. Ćek možete zahtjevati, nakon št ozaradite $50,00 ili više. POSTUPAK PRIJAVE: Prijavite se tako, da kliknite na reklamnu poruku pod tekstom. Nakon što dođete na njihovu stranicu upišite svoj e-mail na mjesto, gdje piše "join today" in pritisnite "enter". Daju vam privremenu lozinku, koju možete kasnije promjeniti. Pritisnite "login". Sada ste na stranici, gdje je vaša statistika zarade. Najprije upišite vaše osobne podatke s klikom na "update your profile" (tu također možete promjeniti lozinku), nakon toga kliknite na "refer your friends". Tu se nalazi vaš link. Kada ćete slati e-maile svojim prijateljima, znancima, pošaljite im i taj link, ako želite, da za svakoga koji se prijavi preko vas, dobijete 10 dolara. UPOZORENJE: Savjetujem vam, da pri izboru rubrika, označite vse (tako ćete sigurno dobiti puno e-mailova). Pri određivanju jezika izaberite engleski, jer je sigurno najviše engleskih reklamnih poruka. Da ćete sigurno dobiti puno e-mailova, u oknu "How often would you like to receive e-mails" označite "As often as possible". Već isplaćuju u Hrvatsku i Sloveniju. Zaista preporučujem. Prijavite se s klikom na reklamnu poruku.
Sendmoreinfo je firma koja šalje reklamne poruke na vašu e-mail adresu i za svaki primljeni e-mail plaćaju 5 centi. Vaša potencijalna zarada se tu ne završava. Plaćat će vam također 2 centa za svaki e-mail, kojeg će primiti vaši referenčni članovi (refferali), upsani preko vas. Izplatiti će vam odmah, nakon što se na vašem računu prikupi 10 dolara i ćek će vam poslati bez troškova poštarine. Stanje na vašem računu možete pregledavati u realnom vremenu. Možete si izabrati također kakve e-maile želite primati. POZOR: Vsak primljeni e-mail morate otvoriti i potvrditi, tako da kliknete na link u e-mailu. Već izplaćuju u Hrvatsku i Sloveniju. Preporučujem. Prijavite se s klikom na reklamnu poruku. Sendmoreinfo je bez sumnje jedna od najboljih firmi.
Themail je besplatan poštni program, koji vam plaća za klik na njihove sponzore i za svaki e-mail, kojeg prime ili pošalju svi, koji se prijave preko vas. Nakon što se prijavite (log-in) vidjet ćete na vrhu tabelu s 12 linkova njihovih sponzora. Klikinite prvoga, sačekajte nekoliko sekundi, da se klik zabilježi i nakon toga pritisnite ESCAPE, kliknite drugoga i tako svih dvanaest (nije vam potrebno posjetiti njihove stranice). Nako toga stranicu osvježite (refresh) i pojaviti će se novi linkovi. Ponovite sve zajedno još dva ili tri puta. Na statistici si možete pogledati koliko ste s time zaradili. Sponzora je obično od 30 do 40. To možete ponovit svaki dan jedamput. Nako što ste to napravili pošaljite poruku svojim prijateljima, da se prijave preko vas. Kliknete na NEW MESSAGE i tamo napišite e-mail. Na kraju svakoga e-maila se avtomatsko doda link s vašim ID brojem, preko kojeg se mogu prijaviti direktno preko vas. Za svaki e-mail, kojeg će oni dobiti ili će poslati, biti ćete plaćani također i vi. Budući da ste plaćani od svih koji se prijave preko vas, možete sami preko sebe prijaviti također ostale obiteljske članove ili prijatelje. Za njih nakon toga vi sami klikate sponzore. Možete ih prijaviti također u razne dnevne novosti, horoskope, jokes, e-zines, newsletters,.... tako da na njihovu adresu svaki dan dolazi pošta, vi pa jedamput dnevno tu poštu zbrišete. Poštu morate pregledati, prije nego je zbrišete, da vam priznaju zaradu. Savjet: E-maile vam v stvarnosti nije potrebno čitati, nego napravite sljedeće: kliknete na zadnji mail koji je stigao, sačekajte da se lijevo dolje u browseru izpiše "v pričakovanju odgovora" odnosno "waiting for reply" i nakon toga pritisnite ESCAPE. Nakon toga to napravite i sa sljedećim e-mailom. Nako što poklikate sve, osvežite stran (refresh) i poglejte, da li je kojeg potrebno još jedamput ("pročitani" e-maili promjeniju boju). Na ta način možete "pročitati" 100 ili više e-mailova i to u nekoliko minuta. Za svaki e-mail dobit ćete plaćano!!! Prijavite se s klikom na reklamnu poruku, nakon toga pa kliknite "SIGN UP HERE" u lijevom stupcu gore.
playNshop vam plati odmah nakon što se učlanite 4$, za svakog člana koji se učlani preko vas dobite 50$ do trećeg nivoa u dubinu (do 1. maja 2001, inače je 12$), za svako logiranje na njihovu stranicu 0.5$ (max. 2 puta dnevno), za svaki primljeni reklamni e-mail 1$, za svaki posjet njihovim sponzorima 1-2$, za igranje njihovih igrica 0.2$-20$ (mogućnost za dobitak vrlo dobra), za prijavu na reklamne servise (merchant programs) minimalno 20$. Taj novac kojeg zaradite ne završava odmah u vašem džepu, nego samo u account sekciji na njihovi web stranici. Taj zarađen novac ćete dobiti tek pošto naprave inicijalnu javnu ponudu svojih dionica (initial public offering (IPO) of its shares). To će napravitio tek kada će imati tri miliuna članova. Velik novac je u igri i može se mnogo zaraditi. Prijavite se s klikom na reklamnu poruku.
Inboxdollars će vam slati reklamne poruke na vašu e-mail adresu i za svaki primljeni e-mail plaćati 5 centi. Vaša potencialna zarada se tu ne završava. Plaćati će vam također 2 centa za svaki e-mail, kojeg će primiti vaši referenčni članovi (refferali), upisani preko vas. Izplatit će vam odmah nakon što se na vašem računu prikupi 10 dolara. Stanje na vašem računu možete pregledavati u realnom vremenu. Možete si izabrati kakve e-maile želite primati. Već izplaćuju u Hrvatsku i Slovenijo. Preporučujem. Prijavite se s klikom na reklamnu poruku.
Mintmail će vam slati reklamne poruke na vašu e-mail adresu i za svaki primljeni e-mail plaćati 5 centi. Vaša potencialna zarada se tu ne završava. Plaćati će vam također 3 centa za svaki e-mail, kojeg će primiti vaši direktni referenčni članovi (reffeali) i 2 centa za svaki e-mail, kojeg će primiti vaši indirektni članovi (refferali), upisani preko vas. Stanje na vašem računu možete pregledavati u realnom vremenu. Možete si također izabrati kakve e-maile želite primati. UPOZORENJE: Svaki primljeni e-mail morate otvoriti i potvrditi, tako da kliknete na link (URL). Već izplaćuju u Hrvatsku i Sloveniju. Preporučujem. Prijavite se s klikom na reklamnu poruku.
YoYoMail vam nudi besplatnu podlogu za miša, ako se učlanite. Trenutno plaćaju dosta puno i to 5 centi za svaki primljeni e-mail in 3 centa za svaki e-mail, kojeg prime vaši direktni referenčni članovi (refferali). Već isplaćuju u Hrvatsku i Sloveniju. Preporučujem. Prijavite se s klikom na reklamnu poruku.
Allcommunity je firma koja plaća za surfanje i primanje e-mailova.
Cashaday je firma koja plaća za primanje e-mailova.
Getpaid5times je firma koja plaća za primanje e-mailova.
Sexy send je firma koja plaća za primanje e-mailova.

ZARAĐIVANJE NOVCA S GLEDANJEM OGLASA

Adsenger vas plaća za:
1. Gledanje oglasa:Najprije si na tvrdi disk skopirajte i instalirajte Adsenger program. Kada će biti na raspolaganje oglas pripravljen za gledanje, ikona na taskbaru (u donjem desnom kutu pri satu) počet će žmigati. Jednostavno ju dvokliknite za ogled oglasa. Bilo kada ćete oglas gledati, biti ćete za to plaćani. Vaša zarada će biti ovisna od toga, kakvu povratnu informaciju će sponzor zahtjevatu. Ako će biti sponzor zahtjevniji, veća će biti vaša zarada. To znači, da možete za gledanje jednoga oglasa zaraditi i do 10 dolara.
2. Čitanje reklamnih poruka (slično kao čitanje e-mailov):Zaradit ćete od 5 do 10 centi, svaki puta kada ćete htjeti pročitati poruku od sponzora. To je sigurno najbržiji način zarade. 
3. Referenčne članove (refferale): Zardite 20% od svakog direktnog člana i 10% od svakog nedirektnog člana do 4. stupnja u dubinu, koji su se učlanili preko vas. Na raspolaganje: Internacionalno (također u Hrvatskoj i Sloveniji). Preporučujem.

ZARAĐIVANJE NOVCA S KLIKANJEM

ePILOT je pretraživač, koji vam za svako traženje plaća $0.03. Zašto pretraživati preko drugih pretraživača i za to plaćati skupe telefonske impulse, kada preko ePILOTA možete za to biti i plaćani. Da bi bili plaćani, potrebno je da se logirate na njihovu web stranicu i nakon toga s pomoću njihovog pretraživača pretražujete. Pri traženju morate sačekati da se tražena web stranica do kraja prikaže (5-8 sek.). Na lijevi strani so raspoređene kategorije, koje vas na vrlo jednostavan način dovedu do željenih rezultata. Pri samom učlanjenju dobite $5.00 do $20.00, ovisno od toga da li se pri registraciji prijavite još na njihove sponzore. $2.00 vam plaćajo također za vsakoga člana, koji se prijavi direktno preko vas. Visina zarade je praktično neograničena. Da bi dobili ćek potrebno je da prikupite 20$. Novac šaljeju vsakog 15. v mjesecu. Normalno, plaćaju vam također za vse posredno prijavljene preko vas i to do tri nivoa. UPOZORENJE: Kad ćete provjeravati EARNINGS (stanje zrade), morate znati, da traje i do 24 sata ili više, da se prikaže stvarno stanje. Neka vas ne zabrinjava, svako vaše klikanje je zabilježeno. Već izplaćuju Hrvatsku i Sloveniju. Preporučujem. Prijavite se s klikom na reklamnu poruku.

ZARAĐIVANJE NOVCA SA SLUŠANJEM RADIA

Radiofreecash je revolucionarni program, koji plaća svoje članove za slušanje glazbe za vrijeme dok su priključeni na internet. Plaćani ćete biti $0.20/h za upotrebu njihovog radio bara za slušanje do 100 sati na mjesec. Odmah nakon što ćete se prijaviti i ispuniti formular s svojim podacima, kliknite na "launch radio bar" i tako ćete uključiti radijski prijemnik. Desno gore na radiobar-u, gdje piše "earning status" možete u realnom vremenu pratiti koliko ste zaradili vremensko. Možete slušati sve vrste glazbe na preko 175 radijskih stanica. Plaćat će vam također za pridobivanje novih članova (do 4 stupnja u dubinu) i istovremeno vam darovali glazbene CD-e (vrijednost jednoga CD-a je v prosjeku 15 dolara, dobit ćete ih pa preko njihovoga distributera Amazon.com. Za svakog direktnega člana učlanjenog preko vas, koji će slušati glazbu preko njihovog radio bar-a, dobit ćete $0.08/h i $0.04/h za svakog nedirektnoga člana. Plaćaju do 100 sati slušanja na mjesec.
Cashradio je sličan kao Radiofreecash. Možete slušati preko 200 različitih radijskih stanica. RadioCash vam plaća $0.25/h za slušanje internetnega radia za najviše 80 sati na mjesec (što iznosi 20 dolara), $0.05 na sat za vse direktne člane učlanjene preko vas i $0.025/h za sve nedirektne člane do 5. stupnja u dubinu. Izplaćuju također u Hrvatsku i Sloveniju. Preporučujem. Prijavite se s klikom na reklamnu poruku.
 

SAVJETI I ISKUSTVA

Što će biti rezolucija na vašem monitoru veća, to će vas pri radu reklame manje smetati!

Upotrijebite više account-ov (računov), ako surfate više sati, nego što su vam pripravljeni plaćati pri pojedinoj firmi. Napravite si još jedan account na ime kojega od familijskih članova ili prijatelja.

Pri upisu osobnih podataka pazite, da pravilno napišete vašu e-mail adresu (jer u protivnom nećete dobiti "welcome" pisma s aktivacijskim linkom i podacima o vašem računu) i adresu vašega stanovanja (ne zaboravite na državu), jer vam u protivnom neće moći slati ćekove.

Otvorite si internetnu e-mail adresu kao što su hotmail, yahoo i druge, tako da e-mail ne primate direktno na vaše računalo.

Vrlo pozorno pročitajte sve na stranici za prijavu! Firme vam naime pored plaćanih e-mailova pokušaju poslati još cijelu vrstu besplatnih e-mailova koji vas vjerojatno ne zanimaju.

Što prije uvjerite svoje prijatelje, da se prijaviju preko vas, jer dobijate od njih proviziju (u slučaju plaćanih e-mailova je to moguće i do 60%). Prijaviti možete isto nekoga, koji sam ne misli sudjelovati, pa za njega čitate poštu. Tako dobijate novac od čitanja e-maila plus novac kao proviziju. Obavjestite tu osebu o vaši namjeri, jer će ćekovi biti slani na njegovu adresu.

Općenito preporučujem, da se upišete preko MyECom kluba, na vse programe, koji imaju najviše upisanih članova (na primjer: Spedio, Desktopdollars,... ). Tako ćete imati i vi najviše mogućnosti, da pridobite referale odnosno članove od kojih ćete biti i vi plaćani. Najbitnije je, da vam oni pomažu tražiti referale i samo da širiju mrežo.
Kako se upišete?
Kliknite na Join the Team i upišite se. Nakon što po e-mailu dobite svoj ID i numeričku lozinku idite na LOGIN i uđite u klub. Nakon što se vam otvori stranica imate pod reklamom vse svoje mogućnosti, koje možete iskoristiti. Kliknite na Earn $$$ i izberite programe za koje hoćete biti plaćani, kliknite na List Companies i otvorit će se vam vse mogućnosti za to područje. Pored vsakoga od programa je pod MyECom members napisan broj upisanih članova.

Ako pa želite zarađivati još više novca, možete si postaviti web stranicu i oglašavati i pokušati tako pridobiti što više ljudi, koji se prijave preko vas. MyEcom i Goingplatinum imaju za vas već napravljene web stranice. Ako se odlučite i kada ćete imati napravljene svoje web stranice upišite ih u slijedeće pretraživače: Slovenske, Hrvatske: Iskon, HThinetaltavista, Cross, Cro-Web, Tražilica i druge svjetske pretraživače: Google, Altavista, Excite, Go.com, Lycos, Webcrawler, Simplesearch, Websearch, Worldlight, Powersearch, Zebra, Aeiwi. Istovremeno na 30 svjetskih pretraživača, svoju web stranicu možete upisati i preko servisa Hitguru.