Zanimljivosti


Balkanski alkotest Balkanski alkotest
Ovo je pravi domaći ALKOTEST,ali naravno ima veze i s Yugom jer upravo,ova teta, sjedi u jednom... Pritiskom na sliku možete je vidjeti i uvećanu i BEZ CENZURE (zabranjeno mlađim od 18 godina).

Yugo limuzina Yugo limuzina Yugo limuzina
Kao što vidite na slici postoji i Yugo limuzina. OVO NIJE FOTOMONTAŽA!!! Ovog Yugića posjeduje HedoShedo i prodaje se. Pritiskom na sliku možete je vidjeti i uvećanu.
Yugo na drva Yugo na drva Yugo na drva
Mislite da je šala? Nije! Stvarno postoji Yugo koji ide na drva! U nestašici benzina na pumpama naši istočni susjedi dosjetili su se DRVA. Nije to sve, vožnja na drva je i do 10 puta JEFTINIJA.

Više o tome pročitajte ovdjeYugo Yugo your way i'll go mine
Nije šala, stvarno postoji Yugo koji ima dva prednja kraja tj. voziv je s obje strane. Tvorci su mu dali ime " Yugo your way I'll go mine ". Svaka čast.

Yugo - Lemon of the century
Yugo GV je proglašen titulom " Lemon of the century " na jednoj Australijskoj internet stranici. Oni su naveli da je nesiguran, nepouzdan i da ništa s nićim ne štima a na kraju navode velik otpor zraka i ružnoću. Treba li komentar? Vjerojatno su webmasteri bogataši koji voze sve same Mercedese kada nisu uzeli u obzir cijenu auta i cijenu održavanja.Yugo Yugo - po istraživanju najgori automobil
Yugo je ponio i ne baš pohvalnu titulu "Najgorega automobila" po istraživanjima jedne internet stranice.
Yugo Yugo na struju
Ako ide na drva zašto ne bi išao i na struju. Na slici vidite Yugo koji umjesto motora ima akumulatore. Pritiskom na sliku možete je vidjeti uvećanu.

Yugo Yugo next
Mladi umjetnici su napravili izložbu u čekaonici podzemne željeznice u New Yorku tako što su pokupovali nekoliko desetaka Yugića i pretvorili ih u razne predmete kao što su tosteri, harmonike, tuševi i sl.

Yugo Igrica - Yugo battle
Ovo nije šala. Postoji čak i igra za Nintendo koja se zove " Yugo battle " a rađena je za 4 igrača. Da stvar bude bolja, suigračima možete, ako ste ipred njih, ispuštati ulje te ih tako usporiti i osvojiti utrku.
Yugo Yugo kao tenk
Na slici možete vidjeti Yugića koji je zamaskiran kao da je tenk, kako bi zavarao pilote NATO zrakoplovstva.
Pritiskom na sliku možete je vidjeti uvećanu.
Yugo Tko kaže da je Yugo mali???
Tko kaze da je Yugo mali? Nije! Samo je ovaj tektor preveliki!
Pritiskom na sliku možete je pogledati i uvećanu.
Pritiskom na sliku možete je vidjeti uvećanu.
Yugo Yugo 45
Kod nas je izdana i pjesma " Yugo 45 " u izvođenju grupe " Zabranjeno pušenje ".


Kliknite ovdje i poslušajte pjesmu:Yugo Tko je utopio Monu?
Nedavno je snimljen film " Tko je utopio Monu ". Film sam po sebi i nije toliko zanimljiv koliko je zanimljivo to što svi u tom Američkom gradu voze - Yugiće. Naime, prema filmu tvornica Crvena zastava je na početku proizvodnje Yugića dala određeni broj tih vozila na isprobavanje građanima tog malog gradića. I tako je i Mona imala Yuga kojem je netko pokvario kočnice ( ili nije ). Nije mogla zakočiti. Upala je u jezero i utopila se. No isplati ga se pogledati radi Yugića.

Yugo Yugo kao svemirski brod
možete, kao što vidite i na slici, se prijaviti da budete lansirani u svemir, ni manje ni više nego u Yugiću i da se pridružite svemirskoj posadi Mir. Vjerojatno svi priključci pašu.
Pritiskom na sliku možete je vidjeti uvećanu.
Yugo Engleski Yugo
Nije baš toliko zanimljivo ali kladim se da niste vidjeli Yugića koji ima upravljač na desnoj strani. E pa evo ga na gornjoj slici. Nije fotomontaža, taj Yugo se nalazi u Londonu.
Yugo I'm Bond. Yugo Bond. Yugo 007.
Dakle jedan gospodin tvrdi da je novi James Bond. Na slici vidimo i njegovo super vozilo - Yugo. Komentar nije potreban.


Šale - fotomontaže


Yugo Yugolfa 147
Yugolfa 147 je zadnji model koji je uspješno prodavan čak i na zahtjevnim tržištima kao što su: Tunguzija, zemlje bivšeg SSSR-a i poneke afričke republike. Ova šalu možete i pobliže pogledati pritiskom na sliku. Fotomontaža je napravljena u Yugo cars.web studiu.
Yugo Mini Yugoris
Na gornjoj slici možete vidjeti novi Yugo imena - Mini Yugorris. Taj model se razvija usporedno sa Yugerrom 993. Ma šalim se. Ova fotomontaža je izašla iz Yugo cars.web studia a pritiskom na sliku možete je pogledati i uvećanu.
Yugo Space Yugo 2
Da postoji, ovaj Yugo bi zasigurno bio prvi auto kojeg bi poslali na Mjesec no nažalost ovo je fotomontaža iz Yugo cars.web studia a pritiskom na sliku možete je pogledati i uvećanu.
Yugo Yugorrari Modena
Ovaj Yugo, imena Yugorrari Modena ( svaka sličnost sa Ferrari Modenom je isključena ), dizajniran je za bogati stalež i izrađuje se samo po narudžbi. Bilo bi dobro da je istina, naime, ova fotomontaža je izašla iz Yugo cars.web studia a pritiskom na sliku možete je pogledati i uvećanu.
Yugo Yugerra 993
Evo i jedne šale. Na slici vidite novi tip Yuga koji će izaći 2001 godine. Ime mu je Yugerra 993. Imati će 4 vrata, i pogon na sva četiri kotača. Na slici vidite Yugerru japansko crvene boje kako juri niz planinu nedugo nakon što je bila gurnuta s vrha. Prikazana je sa " off road " gumama koje možete naručiti kao opciju. Tvornička cijena iznositi će ok 14 000 Km ( konvertabilnih maraka ) što iznosi 14 000 Dem dakle oko 53 620 Kn tj. oko 101 500 šilinga.
Yugo limuzina YUGO FORMULA 1
Ovako bi vjerojatno izgledao Yugo da Zastava ima svoju momčad u Formuli 1. Shumi bi vjerojatno odmah prešao u njihov tim... Pritiskom na sliku možete je vidjeti i uvećanu.