Rođen sam u Strizivojni 1958. godine gdje i sada živim i radim u osnovnoj školi "Ivana Brlić Mažuranić". To vam je u Istočnoj Slavoniji (najjužnija općina OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE). Kao što rekoh, radim u osnovnoj školi, kao učitelj likovne kulture.

Pošto mi je likovna umjetnost na neki način zanimanje, ona je postala i moj hobi. Tako se već dobar niz godina bavim crtanjem i slikanjem, a volim se i "igrati" računalnom obradom svojih slika i fotografija.

Radove sam izlagao na nekoliko izložbi (uglavnom skupnih) od kojih bih izdvojio IZLOŽBU SUVREMENIH LIKOVNIH UMJETNIKA ĐAKOVŠTINE u Zagrebu u galeriji Slavija Lloyd 1995.god. te izložbu istih umjetnika u Muzeju Đakovštine iste godine u danima Đakovačkih vezova.

Kako likovni radovi nemaju smisao postojanja ako ih nitko ne vidi, rado ih dijelim s onima koji posjete ovu web stranicu. Napominjem da je to samo manji dio meni dostupnih radova jer sam ih dosta poklonio za razne aukcije (uglavnom humanitarnog karaktera), pa ne znam ni gdje se nalaze.

U zadnje vrijeme sam se malo okušao i u trodimenzionalnom oblikovanju pa sam izradio nekoliko reljefnih pozadina za akvarije koje ću vam također rado pokazati.

Izdvojio bih još i sliku na zidu rađenu akrilnim bojama te sliku na rigips ploči rađenu sintetičnim bojama. Kako biste pogledali slike kliknite na gifove s lijeve strane ili na linkove GALERIJA 1 i GALERIJA 2, a ostale radove možete vidjeti na desnoj strani ove stranice.

Ako imate bilo kakav komentar, možete mi poslati e-mail klikom na poštanski sandučić ili na link KONTAKT.

Branko Milinović-Cimi

 

P.S.   13. 4. 2010. prestao sam raditi u osnovnoj školi (nakon 16 godina). Na kraju moje "školske karijere" postigao sam jedan, meni jako drag, uspjeh. Vodio sam učenike na državnu smotru "LIDRANO 2010." u Šibeniku gdje smo se predstavili kratkim animiranim filmom "Još jedna priča o životu" kojeg ovdje možete pogledati.

 

POZADINE ZA AKVARIJ

    POVEĆAJ SLIKU!
 

    POVEĆAJ SLIKU!

 

VELIKE SLIKE

  POVEĆAJ SLIKU!


 

POVEĆAJ SLIKU!
 

POVEĆAJ SLIKU!