Besplatan e-mail
   
 
     
E-mail
 
     

O e-mailu ne treba puno govoriti. Ovdje smo nabrojali nekoliko besplatnih e-mail poslužitelja, ali i nekoliko programa koji mogu da budu korisni za svakoga, ali i za webmastere.

 Do you have a cool email? OEMail nudi veliki izbor različitih e-mail adresa. Ukoliko vam je dosadila vša stara dresa ovdje ćete moći naći veliki izbor novih razvrstanih u nekoliko kategorija. mytoilet.com, bikers.com, hackingworld.com i još puno toga. Svi webmasteri koji posjeduju web stranicu u top domeni moći će ovdje da otvore account sa svojom domenom i nude besplatan e-mail sa svojih stranica.

 Run a website? Want to increase your traffic? Use a newsletter! Click here to find out how! EBMailer je jedan mali i koristan program koji možete downloadati i preko njega vrlo lako voditi mailing listu. razlikuje se od besplatnih onlaine mailing lista što je vodite preko instaliranog programa.

 Click Here to List Power Ovo je isto besplatna mailing lista. Od prethodne se razlikuje što se ova vode preko njihove web stranice. Ova usluga je možda lakša za korištenje za početike koji posjeduju web stranicu, ali ipak žele da imaju mailing listu.

Yahoo! je vjerojatno vrlo dobro poznat svima isto kao i Hotmail. Yahoo! je na svim korisničkim računima otvorio sandučić "Bulk Mail", kroz njega će vas zatrpavati sa različitim bespotrebnim ponudama. Na nekim internacionalnim stranicama Yahoo-a do sada nije postojao taj sandučić, ali su ga odnedavno počeli i tamo stavljati. Što se tiče Hotmail-a njegoav sigurnost je pitanje. Prije tri godine često se moglo čuti o provalama na korisničke račune. Kakvo je stanje danas? Ne zna se.

Mail.ru je usluga besplatnog e-maila ruskog poslužitelja. Postoje par godina, a osim na ruskom e-mail je dostupan i na engleskom jeziku. Music.com, Angelfire ... POstoji toliko puno stranica sa besplatnim e-mailom da ih sve nemožemo ni nabrojati. Ukoliko vi zante neku zanimljivu slobodno nam pišite.

     

  Welcome to the Nonprofit Organization Classifieds!

E-mail
besplatno
za webmastere
svaštara
 
2001 © II Kolonija & Walter