Korisni linkovi
 
     

Nekoliko korisnih linkova koji će vam možda nekada zatrebati. Ako vi zante neki link koji bi mogao biti koristan, molim vas da ga pošaljete.

european railways - ukoliko se namjeravate uputiti na put vlakom na ovoj stranici možete pronaći vrlo korisne informacije koje će vam olakšati put. Na vaš upit o određenoj relaciji dobijate brz odgovor koji sadrži informacije o tome kada imate vlak i koliko košta karta. Cijene su izražene u njemačkim markama i nemaju točne informacije za sve željeznice (ni za HŽ), ali ipak cijene budu vrlo precizne za takve zemlje i razlikuju se samo u nekoliko %.

Možete i sami da pretražite bazu podataka o Europskim željeznicama i da pronađete relaciju koja vam treba. Informacije koje dobijete kod takvog pretraživanja uključuju broj presjedanja, sa kojeg na koji peron morate otići kod presjedanja, točno vrijeme polaska, dolaska, prolaska kroz svaku stanicu (i onu najmanju) itd. Vrlo koristan besplatan servis za sve one koji putuju željeznicom.

zamirnet - portal posvećen radu i pomoći nevladinim organizacijama u Hrvatskoj i šire. Stranica je jako dobro urađena i lako se možete snaći na njoj. Informacije o nevladinim organizacijama, ponuda i potržnja volontera. Trenutne aktivnosti u nevladinom sektoru i sl. Ako ste vi član neke organizacije pogledajte ovu stranicu jer ćete tamo pronaći upute kako pisati projektne prijedloge i proračune, gdje i kako tražiti sredstva za vaš projekt. Stranice sadrže mnoštvo korisnih linkova.

Narodne Novine - Na stranicama narodnih novina možete pronaći sve zakone, pravilnike i sl. u hrvatskoj. Pretraživanje arhive dokumenata možete vršiti na tri načina. Mana ovih stranica je što se dosta sporo učitavaju i što će oni koji se ne razumiju u zakone trebati dosta vremena da pronađu onaj koji ima treba, ako ga pronađu (npr. ja).

mojposao - baza podataka o ponuđenim poslovima razvrstana kroz nekoliko kategorija. Vrlo lako pretraživanje stranica. Možete ostaviti svoj životopis, tako da poslodavci mogu da vas pronađu. Dobra ponuda poslova!

hrvatski zavod za zapošljavanje - ponuda poslova preko zavoda za zapošljavanje. Ponudu poslova možete pregledavati po županijama, stručnoj spremi, zanimanju i sl. Na glavnoj stranici uvijek je prikazan broj trenutno ponuđenih radnih mjesta.

 

  Welcome to the Nonprofit Organization Classifieds!

besplatno
za webmastere
svaštara
 
2001 © II Kolonija & Walter