Zarada na internetu!!!
 
     

Za sve one koji žele zaraditi nešto novca dok surfaju ili dok primaju e-mail i sl. i tako pokriju dio troškova interneta izdojili smo nekoliko najboljih programa krzo koje to mogu da urade. Svi ovi programi isplaćuju i u Hrvatskoj. Potrebno je kod registracije upisati točne podatke kao bi vam ček mogao stići i da bi ga mogli unovčiti.

Spedia - trenutno plaćaju 0,30 $/sat za prikazivanje njihovih reklama na vašem monitoru dok surfate internetom. Također plaćaju igranje online igara, čitanje e-maila i upisivanje u specijalne programe.

AllCommunity - Plaćaju prikazivanje njihovog bannera dok surfate, ali imaju i plaćeni e-mail program. Za razliku od MintMail e-mail programa, manje plaćaju, ali šalju puno više mailova. Kod MintMail-a od početka ove godine primio sam samo 1 e-mail, dok sam kod AllCommunity-a primio preko 100. Vrlo dobar program uključivanja na preporuku, nekoliko razina.

MintMail - plaćeni e-mail program. za razliku od allcommunity-a plaćaju 0,02& više po e-mailu, ali jako rijetko šalju.

iCameo - program u kojem vas plaćaju 1$/min popunjavanja e-mail ankete.

CashFiesta - plaćaju 0,50$/sat prikazivanja njihovog bannera na ekranu dok surfate. Poene možete akumulirati i kroz e-mail i igranjem igara.

GetPaid4 - plaćaju 0,40$/sat za prikazivanje bannera i kao u svim prethodnim programima imaju jako dobar program uključivanja na preporuku drugih ljudi i naj taj način veće zarade.

  Want to get the word out on something? Click here!

besplatno
 
za webmastere
 
svaštara
 
2001 © II Kolonija & Walter