sms
 
     

Sa ovih nekoliko stranica možete besplatno da pošaljete sms poruke. Nabrojat ćemo ih i ukratko opisati.

freesms - sms podržan od strane Digitel Italia. Vrlo lako se koristi. Servis je postavljen tako da vam se odbrojavaju znakovi za četiri poruke koje se šalju jedna za drugom.

mtnsms - zahtjevaju da se besplatno registrirate kao njihov član. Oni isto kao i freesms podržavaju slanje poruka u Hrvatsku, što kod slijedeća dva nije baš najsigurnije.

lycos - malo spor servis, jer morate da slijedite nekoliko koraka prije nego počnete pisati poruku i poslati je. Kroz te korake svaki put ćete morati da čekate da vam se učita nova stranica.

excentrix - nakon što kliknete na sms, pojaviće se pop-up prozorčić i sa njega ćete moći slati poruku.

     
Besplatni telefonski pozivi
 
     

Ako imate nekoga u SAD-u ili Kanadi besplatno ih nazovite na njihov telefon s vašeg PC-a.

 Click Here to call the World for Free!!! Go2call je jedan od najkvalitetnijih ovakvih servisa na internetu. Trenutno uz registraciju nude besplatne razgovore PC-PC s bilo kojom državom.

 Free 50 Minute Phone Card- Free Phone Card with up to 50 minutes of long distance when you register for YesFree's weekly new Free Sample Ezine. Nakon što se pretplatite na njihove besplatne ezine po vašem izboru i pretplatu ne otkazujete 15 dana dobit ćete besplatno 50 min razogovra s inozemstvom.

 Save Big on Long Distance with a Free Phone Card myfreephonecard.com servis radi na sličnom principu kao i prethodni, za razliku od ostalih njihova primarna usluga nije pružanje telefonskih usluga nego besplatne minute dobijate kao nagrade.

Dialpad.com - besplatni pozivi PC-telefon u SAD.

Visitalk - besplatni pozivi PC-telefon u SAD i PC-PC bilo gdje u svijetu.

Net2phone - Besplatni pozivi PC-telefon u SAD

freewebcall - ovo je bio jedan od najkvalitetnijih besplatnih servisa za pozive PC-telefon u SAD i Kanadu. Svoje besplatne usluge su sada ograničili na besplatne razgovore PC-PC u cijelom svijetu.

  Canadian Immigration

Brainbench Producsts & Services
besplatno
za webmastere
svaštara
 
2001 © II Kolonija & Walter