Goran Ilić

Astrolog

Energetska medicina

Lili Škerl

Iscjelitelj

 

Astrologija

Kontakt

 

 

 

 

Početna stranica

 

 

 

 

Što je energetska medicina?

Sve što postoji je energija u raznim oblicima. Sve što je živo pulsira energijom, a sva ta energija sadrži informaciju. (C. Myss) Oko ljudskog tijela postoji elektromagnetsko polje, tzv (aura). Preko tog polja mi smo u komunikaciji sa svijetom kojim smo okruženi. To polje ili aura receno terminom new age-a je komunikacijski kanal koji prima, prerađuje i šalje u tijelo i prema drugim ljudima informacije. Ono sadrži i održava energiju svakog od nas.

Preko tog energetskog polja naša biografija postaje naša biologija. Naše misli, emocije, odnosi, sjećanja, razna životna iskustva pohranjeni su u našem energetskom polju i našem staničnom pamcenju.

Dr. C. Pert, dokazala je da su neuropeptidi-kemikalije čije otpuštanje uzrokuju emocije zapravo misli pretvorene u materiju. Energetska medicina stara je gotovo koliko i čovjek. Brojne kulture opisuju i daju razna imena energiji koja podržava, oblikuje i oživljava fizičko tijelo; chi, prana, jesod, ki, vakan, megbe, Sveti duh. Nije važno kako je zovete. Smisao je uvijek isti.

Mi zapravo stalno radimo s energijama svjesni toga ili ne. Ljudi nam se sviđaju ili ne na osnovu energije kojom zrače. Tijelo i njegova energija su inteligentni. Naši vlastiti energetski sustavi ; aura, meridijani i čakre zrače elektromagnetsku energiju i svjetlost. Ono što terapeut energetske medicine radi je primanje (čitanje) informacija i vibracija unutar energetskog polja i tijela. Kako se mi kroz život trošimo na različite načine, tako izbacimo i energetski sustav iz ravnoteže.

Terapeut dovodi neuravnotežene energetske sustave u ravnotežu, a time u stanje zdravlja. Dovesti tijelo u ravnotežu znači i zdravlje. Ali, ako emocionalan i mentalan obrazac nije uklonjen bolest i neravnoteža će se ponovo pojaviti. Zato je potrebno djelovati i na tim nivoima. Energetska medicina nije konkurencija zapadnoj-službenoj, prije bih rekla nadopuna. Niti jedan organ u našem tijelu nije odvojena cjelina. Ona je dio sustava cijelog našeg tijela, misli, emocija , iskustva, trauma i svega što mi jesmo.

Svaka naša stanica ima inteligenciju. Naši preci ne bi mogli opstati da nije postojalo razumijevanje energije. Nije bilo antibiotika, bolnica, skupih aparata. Ipak, znali su baratati sa energijama i iscjeljivati se. Znanje staro 2 miliona godina u našem je staničnom pamćenju, i svatko ga ima, svako može iscjeljivati, samo toga nismo svjesni. Energetsko tijelo sadrži nacrt zdravlja fizičkog tijela . Energetska medicina djeluje i radi na upravo na tom tijelu. Dovodi u ravnotežu energetski sustav koji izravno djeluje na fizičko tijelo na vrlo suptilnim razinama.

Vrste energetskog rada

Za svaku bol, bolest, nedostatak kreativnosti,nedostatak životne radosti novca, nesposobnost realizacije emotivne veze, poslovni problem, međuljudske odnose, odnose u obitelji itd.(možete navesti bilo koji problem koji postoji ili u kom se osoba nalazi) bit je u najdubljim potrebama duše, odnosno strahovima da se te potrebe ispune.

Ne postoje svjetovni - materijalni problemi i duhovni, kao odvojene cjeline. Svi problemi su u svojoj naravi duhovni! Djelovanje na njih je na različitim razinama; emocionalnim, mentalnim, fizičkim i energetskim. Iako moj način rada uključuje i djeluje na svim nivoima, surađujem s ostalim terapeutima iz različitih područja, čija je uža specijalnost akupunktura, masaža, aromaterapija , reiki , soulwork itd.

O tehnikama koje koristim

Iako sam učila nekoliko tehnika iscjeljivanja, nikada nisam niti jednu uzela kao gotovi sustav. Uzimala sam ono što mi se činilo dobrim, nadopunjavala, usavršavala. Ponekad sam uzela samo jednu misao, jednu ideju kako doprijeti dublje u sve više vibracijske nivoe.

Navodim nekoliko tehnika kojima se služim:

1. MAGNIFIELD HEALING: energetski rad na čakrama i organima 2. HATMARA: temeljni principi metode "HATMARE" životne energije MERKAVE Vrlo moćna iscjeliteljska tehnika koja barata sa tri osnovna koncepta:

a) životna energija-područje gdje se energija kreće, zrači (zdravlje)

b) vakumska energija-u njoj nema protoka životne energije-uzrokuje bolest (strah, starost, nasilje, dominantnost, ovisnost, smrt) i jedan od možda najvažnijih koncepata i najvećih doprinosa u iscjeljivanju -komplementarna energija (sve ima svog energetskog dvojnika)

c)Transformacija.HATMARA je transformacija blokiranog "kretanja" energije. O HATMARI možete više saznati od Naomi Imber Feinber na stranicama interneta

3. ISCJELJIVANJE KARME - ENERGETSKA TEHNIKA koju sam osobno kanalizirala i sa kojom sam i zapocela moj iscjeliteljski rad, a kasnije nadopunila formulom iz HATMARE.

nastavak na sljedecoj stranici

 

 

 

Iscjeljivanje

 

 

Što je energetska medicina

Vrste energetskog rada

Tehnike rada

Djelovanje tretmana

Iscjeljivanje karme

Što dobivate

O meni

Kontakt