Goran Ilić

Astrolog

Djelovanje tretmana

Lili Škerl

Iscjelitelj

 

Astrologija

 

 

 

 

 

Početna stranica

 

 

Kako tretmani djeluju?

1. U prvom kontaktu s klijentom napravim energetsku dijagnostiku čakri, organa, krvi, koštane srži, točke otvaranja za pojedine organe, limfu i naravno komplementarnu energiju. Ako komplementarna energija (naš energetski dvojnik) nije živ, odnosno nije u svom tijelu, prvo napravim energetsko povezivanje koja će podržati nivo zdravlja klijenta.
Naravno, dijagnostika je energetska, i potpuno drugačija od alopatske. Predstavlja nivo energije u pojedinom organu. Kada bi otišli liječniku moguće je da nalazi ne bi ništa pokazali, jer medicinska dijagnoza pokazuje samo kada se bolest razvila u tijelu.

Simptomi da komplementarna energija nije više živa u tijelu su: depresija i gubitak volje za životom -gubitak interesa za svijet oko sebe -nesreće -nesvjestan poriv ka smrti -nemogućnost iscjeljivanja na dubljim nivoima -teže bolesti; rak, srčani i moždani udar, pad imuniteta -nenadana, nagla smrt osobe koja je ostala itd.

2. Ispitivanje da li ima "vakumskih balona" oko tijela klijenta, a koji bi priječili energetski tok i iscjeljivanje

3. Iscjeljivanje pojedinih organa ili sustava-ovisno o potrebi. Prije no što se bolest spusti u tijelo, ona se nalazi na auri, pa ju je moguće iscijeliti na toj razini tj. onemogućiti razvoj bolesti. Kompletan tretman moguće je raditi na energetskom tijelu osobe, bez fizičkog prisustva, odnosno na daljinu. Svaki organ ima svoje energetsko tijelo i ono nam omogućava takav pristup.

4. Kod težih oboljenja pojedinog organa "ugrađujem" iz savršenog energetskog tijela energetski organ u fizički, kako bi se fizički mogao oporaviti i ozdraviti. Na tom polju još eksperimentiram i ne znam koliko je vremena potrebno da organ iz fizičkog tijela u potpunosti preuzme svoju funkciju.

5.Otkrivanje emocionalnih, mentalnih i karmičkih obrazaca koji su doveli do razvoja bolesti.

Iscjeljivanje karme

Što je karma i kako djeluje? Karma je sanskrtska riječ i znači zakon uzroka i posljedice. Predstavlja princip kojim smo u prošlim životima živjeli s drugim ljudima i isključivo govori o našem odnosu sa njima kao i o našoj ulozi u zajednici s drugim ljudima, odnosu pojedinca i okoline. Više o astrologiji pročitajte na stranicama astrologa.

Prve osobe s kojima imamo odnos, su naši roditelji ili odrasle osobe koje ih predstavljaju u našem ranom djetinjstvu- otac i majka. Simboličkim jezikom rečeno otac u bebinim očima predstavlja Boga, a majka-univerzalnu ljubav i potpuno prihvaćanje. Oboje ih doživljava kao savršene.

No oni to nisu, i dijete doživi svoj prvi knock down. Taj odnos je naš prvi i najvažniji susret s našom karmom. Da li vjerujete u to da živimo mnogo puta, nije bitno. Psihologija kaže da se 80 % naših stavova, traumi i osobnosti formira do 7 godine. To kaže i priča o karmi. Kako roditelji ipak nisu ni mali bogovi već ljudi sa svojim problemima, problem je nastao, kofere nosimo cijeli život, a naše poimanje Boga i ljubavi ostaje ograničeno tim uvjerenjima.

BIOTRANSFORMACIJOM uvodim klijenta u najdublje razine tih uvjerenja i strahova koji su obilježili život . Biotransformacija se događa na najdubljim razinama; energetskoj ,staničnoj, karmičkoj, odnosno na DNA razini kada je trauma nastala.

Što dobivate

ZDRAVLJE na svim nivoima.

Osoba je sposobna je prihvatiti i voljeti sebe i ono što jest i živjeti na dubljim razinama razumijevanja i ljubavi, kako sebe tako i života oko sebe i što je najvažnij- osjeća KAKO BITI SRETNA TU I SADA. U bazi svih osjećaja je RADOST. Prava životna radost što smo tu, živi, na Zemlji. Može ostvariti svoju sudbinu, ma što ona bila. Ona je svoj vlastiti ALKEMIČAR.

O meni

Zovem se Lili Škerl. Imam 43 godine i pozvani sam iscjelitelj. To je poziv moje duše, a moj ego to nikada ne bi radio da se njega pitalo. No, kada ste na neki nacin od "Boga" pozvani, ne možete zanemariti poziv, iako sam pokušavala na sve načine. Sve što sada radim dio je mog osobnog iskustva.

Kako sam godinama zanemarivala poziv duše, propao mi je brak, biznis i zdravlje. Znam kako je izgubiti nekog koga volite, znam što je razvod braka, propao biznis, financijski i emocionalni gubitak, poznajem najdublju bol koju možete zamisliti i najveće traume.

Znam što znači emocionalna izoliranost da ne bi bili povrijeđeni, znam što je patnja. Sve sam osjetila ili prošla. Znam što znači kada mislite da ćete poludjeti jer čujete i vidite ono što drugi ne vide i ne čuju, a ne usudite se nikome reći jer će vas smatrati ludom.

Znam što je najdublja čežnja. Poznajem siromaštvo i bogatstvo. Sve sam to prošla, vidjela ili bila. Jako dobro poznajem sumnju u smisao onog što radim, živim ili jesam.

Isto tako upoznala sam radost kakvu nikada prije nisam osjetila, ispunjenje kada je netko postao ALKEMIČAR, ljubav o kojoj nisam ni sanjala da postoji, prihvaćanje bez granica, samopoštovanje, najdublje prijateljstvo, ekstazu i naravno ČUDA koja se stalno dešavaju.

Moj život je obilježen čudima i najdubljim poštovanjem onog što nazivamo ŽIVOT.

 

 

 

Iscjeljivanje

 

 

Što je energetska medicina

Vrste energetskog rada

Tehnike rada

Djelovanje tretmana

Iscjeljivanje karme

Što dobivate

O meni

Kontakt