Goran Ilić

Astrolog

Životni Horoskop

Lili Škerl

Iscjelitelj

 

 

Astrologija

 

Moderna Astrologija

Karmička Astrologija

Životni horoskop

O meni

Kontakt

 

 

 

 

Početna stranica

 

 

 

Što dobivate u životnom horoskopu?

Nakon što smo obradili karmički horoskop, možemo pristupiti izradi životnog horoskopa. U karmičkom sam težište bacio na prepoznavanje programa koji dugo opterećuju čovjeka i onemogućavaju mu da živi na njemu primjeren način.

Životni horoskop je druga strana iste medalje ili, rekao bih, karmički horoskop u praksi. Njegovom izradom pronalazimo sve najbolje čovjekove kvalitete koje može upotrebljavati kako bi promijenio karmička uvjerenja. Najbolje znanje o sebi ćemo steći ako radimo oba horoskopa, pa zapravo prava slika o čovjeku i nije moguća osim na taj način.

Svaka naša osobina služi upravo tome kako bi imali osjećaj povjerenja u sebe. Dajem mnoštvo savjeta kako i gdje upotrebljavati svoju energiju, gdje smo dobri, gdje trebamo učiti, gdje trebamo imati inicijativu, gdje trebamo biti vođeni.

Važno je naći u horoskopu i gdje polažemo ispit zrelosti, gdje trebamo točno odrediti šta i kako želimo, gdje se možemo zadovoljiti solidnim prosjekom, gdje smo i genijalni, kakav nam tip prijatelja odgovara, kakav nam partner odgovara i na koji način najbolje možemo funkcionirati sa njime ( njom), na koji način najbolje zarađujemo novac....itd ...

Dakle, bez puno misteriziranja , svakodnevnim riječnikom dajem jasne savjete kako najbolje iskoristiti Božje darove. Horoskopi se dobivaju pismeno, a nakon nekoliko dana obavimo i obavezni razgovor, kako bi bili sigurni da je osoba sve shvatila, a također i kako bih odgovorio na pitanja koja osoba ima za postaviti nakon što je proučila oba horoskopa.

O meni

Moje ime je Goran Ilić. Astrologijom se bavim već dugo godina. U početku me je zadivila činjenica da zaista mnogo stvari možemo vidjeti iz horoskopa. I sam sam mnogo ovim putem naučio o sebi. Nakon dosta proučavanja shvatio sam da tek uključivanjem karmičkog horoskopa u priču o čovjeku možemo pronaći iz koje pozicije trebamo djelovati da bi zaista bili sretni. Želim ovim putem pomoći ljudima da otkriju sebe, da žive punim plućima, zašto je svako od nas sigurno predodređen.

 

 

 

Iscjeljivanje

 

Što je energetska medicina

Vrste energetskog rada

Tehnike rada

Djelovanje tretmana

Iscjeljivanje karme

Što dobivate

O meni

Kontakt