koncerti /nastupi


       Old Guestbook

 
 

    najave:
---


    koncerti i nastupi (arhiva):

U svibnju 2001. Divas su nastupile u zagrebačkoj diskoteci 'Saloon', 02.05., u "Blow up - summer edition" programu srijedom, gdje je te večeri održana i prezentacija Uniqa osiguranja (slika); 15.05. nastupile su na svečanom obilježavanju 45./75. godišnjice Hrvatske radio-televizije (slike u galeriji), a 24.05. koncertom u 'Gap club-u' otvorile su koncertnu sezonu u tom novootvorenom zagrebačkom klubu.

04.04.2001. Divas,Bolesna braća i Tram11 nastupili su na brucošijadi Ekonomskog fakulteta u zagrebačkoj diskoteci 'The Best'.
22.02.2001. Grupa Divas održala je koncert u American baru hotela Sheraton, u prvoj večeri novog programa četvrtkom nazvanog 'I Choose My Song'. Posjetitelji su, izmedu dvadeset ponuđenih, za najbolje pjesme grupe Divas izabrali 'Sexy Cool' i 'What A Feeling'.

Ivana i Marija krajem siječnja 2001. nastupile su na Manhattanu, u mjuziklu 'Sarajevski krug'.
U New Yorku su provele desetak dana, a nastupile su u mjuziklu 'Sarajevski krug' izvedenom 29. i 30.01.2001. u Irish Art Centeru na Manhattanu pred broadwayskim glazbenim producentima i managerima. Ivana i Marija su prije nekoliko godina pjevale na CD-u sa glazbom iz mjuzikla, a za ovo prvo predstavljanje u Americi prihvatile su poziv da nastupe uživo u istoimenoj predstavi. Glavni muški vokal bio je Goran Karan, glavni ženski Ivana Husar, a organizator projekta i ujedno autor mjuzikla je Edin Dino Zonić. (crno-bijela slika)

18.01.2001.
Grupa Divas je gostovala u TV emisiji 'Željka Ogresta i gosti'. Ivana, Marija, Martina i Maja su kroz opušteni i ležerni razgovor sa Željkom Ogrestom ispričale nekoliko zajedničkih komičnih doživljaja, otkrile načine i uzroke povremenih svađa i objasnile kako i kada su se upoznale - Maja je pojasnila: "Ivana poznaje Mariju od rođenja; Marija Ivanu od svoje druge godine, a Martinu su upoznale u prvom razredu osnovne škole...". Zatim su se sve zajedno prisjetile da su se s Majom upoznale u petom razredu osnovne škole. U glazbenom dijelu emisije Divas su 'a capella' otpjevale pjesme 'Jesus loves me' i 'Polegla nam trava detela'. (slike u galeriji)

...prije (arhiva 02)  >>

igor.divasweb@bigfoot.com, 2001.