Apartmani Foto galerija Cjenik Kontakt  
         
 

• Ponuda

U ponudi su tri dvosobna apartmana. Dva apartmana od 70m2, te jedan od 50m2. Sva tri su u potpunosti opremljena i klimatizirana.  

• O mjestu

Apartmani se nalaze na otoku Ugljanu u mjestu Kali uvala Mala Lamjana. Ugljan leži preko puta Zadra od kojeg ga dijeli 3 NM. Najnaseljeniji je otok Zadarskog arhipelaga, prekriven zelenim borovim šumama, makijom, smokvama, vinovom lozom i prije svega maslinama. Generacijama je vezan uz more, pomorstvo i ribarstvo a, 1000 godina tradicije u maslinarstvu ostavilo je desetke tisuća stabala maslina od kojih se dobiva ulje izuzetne kvalitete i arome. Kali se spominju od 1343. godine i najpoznatiji su po ribarstvu i maslinarstvu.

Od značajnjih mjesta treba spomenuti Preko (trajektno pristanište), Ugljan te Kukljica u kojoj se nalazi diskoteka gdje ljeti svakodnevno gostuju mnogi domaći izvođači. Mala Lamjana je smještena na južnoj strani otoka Ugljana gdje se nazire. Blizina nacionalnog parka Kornati, privlači mnoge nautičare i turiste željne uživanja u čistom moru i prirodnim ljepotama kojima kornatski arhipelag obiluje.
Otok Ugljan je treći najsunčaniji otok na Jadranu, gdje je prosječna temperatura zraka ljeti 28°C a mora 25°C.
Otok je povezan sa Zadrom trajektima koji u sezoni prometuju svakodnevno svakih 30 minuta, a toliko traje i sam prijevoz.
 
     
Hrvatski | English (C) 2005 Sva prava pridržana.