Evo, nakon podosta vremena, konačno sam odlučio malo osvježiti izgled ovih stranica. Nadam se da sam ovakvim dizajnom postigao da website izgleda zrelije i ozbiljnije. Kao što ćete vidjeti, koncepcija stranica nije doživjela neke bitnije promjene, jedino sam izdvojio astrofotografiju na posebnu stranicu. Zasada se tamo moze naći samo nekoliko fotografija, ali nadam se to uskoro ispraviti dodavanjem novih sadržaja.
Dio stranica na kojem se mogu naći fotografije sa izleta astronomskog društva Ad Infinitum, kojeg sam i ja član, je kao što je redovitim posjetiocima već poznato, od zadnjeg updatea pocetne stranice obogaćen slikama sa nekoliko star party-a i ekspedicija. Kao i prije, potrudit ću se da stranice redovito nadopunjujem novim fotkama.
U rubrici "Slike" i dalje se nalaze slike koje nemaju veze s astronomijom i AdI-jem, mogli bismo ih nazvati pokušajima u "umjetničkoj" (sa veeelikim navodnim znakovima) fotografiji. I ovdje također namjeravam dodati još slika, čim ih skeniram i sredim, valjda cu uskoro naci vremena da to i učinim.
Da više ne nabrajam što jesam, a što nisam promijenio, biti će najbolje da sami pogledate. Isto tako, rado ću primiti vaše prijedloge, kritike i možebitne pohvale. Dakle, slobodno mi pošaljite mail i recite što mislite o stranicama.


Ove stranice bi trebale najbolje(!?) izgledati u IE 5 i pri rezoluciji 800x600.