Apartmani DANES - Nin


Dođite i osjećajte se kao kod svoje kuće! ×××× Come and please feel at home! Sincerely yours, the Danes ×××× Venite e vi troverete come a casa vostra! ×××× Wir erwarten Sie in unseren Haus und wünschen Ihnen einen angenehmen Aufenthalt!

Šetnja Ninom
Kraljičina plaža

tel: +385 51 454 320; +385 23 264 508

Nin 23 232, Ždrijac, Dalmatinska 9, Hrvatska

midanes@inet.hrGPS: LATIT - 44.246366 LONG - 15.193333

Dobro došli na stranice naših apartmana!

Dolaskom u naše apartmane provest ćete ugodan i miran godišnji odmor. Upoznat ćemo Vas ukratko s prednostima naše destinacije.

Nin, hrvatski kraljevski grad nalazi se na središnjem dijelu Jadrana, 20 km udaljen od novoizgrađene autoceste Zagreb-Split. Centar Nina, poznat po povijesnoj jezgri bogatoj arheološkim nalazima i povijesnim građevinama svojim sadržajima (restorani, caffe-barovi, banka, pošta, crkve, muzej...) privlači goste u večernjim satima. Plaže u blizini našeg objekta, kao i ostale plaže u okolici Nina su pjeskovite, pogodne za kupanje i zabavu djece, slabijih plivača i starijih osoba. U blizini našeg objekta nalazi se i nadaleko poznato LJEKOVITO NINSKO BLATO.
Povijesni grad Zadar, kulturno, trgovačko i političko središte regije udaljen je 16 km od Nina. U neposrednoj blizini nalazi se i turisticko naselje Zaton s velikim autokampom i svim sadržajima za aktivan dnevni odmor. Poznati nacionalni parkovi izuzetna su mjesta za nezaboravne jednodnevne izlete (Paklenica, Slapovi Krke, Kornati, Plitvička jezera).

Apartmani su od centra Nina udaljeni cca 1 km što garantira provod godišnjeg odmora u miru i tišini. Od mora su udaljeni oko 80 metara. Gosti imaju osigurano jedno parkirno mjesto po apartmanu i vez za jednu barku. Na raspolaganju su roštilj i vanjski tuš u vrtu.


Kitesurf i windsurf u Ždrijacu

Europske najljepše i najromantičnije destinacije - NIN uvršten na najveću online platformu E-turizmaApartmani INES Novalja, otok Pag, Hrvatska