MOBBING, ZLOSTAVLJANJE NA RADNOM MJESTU, ZAŠTITA DOSTOJANSTVA

PENJANJE NA KONOP DO 5 m

Nekoliko mjeseci nakon dobivenog otkaza došao sam u posjed fotografija iz kojih se vidi kako je prof. TZK-a dana 25. studenoga 2008. godine u Dnevnik rada razrednog odjeljenja prof. M. Babina upisao nastavnu temu "Penjanje na konop do 5m".

Sa strane, u NAPOMENE, je upisao “Nitko od učenika nije pristupio na 3. sat (TZK)”. Kako to ravnatelja Trupeljaka nisu zasmetale neke pojedinosti toga nastavnog sata. A to je sljedeće:
– kako su se to učenici penjali na konop kad nije nikad niti postojao u toj sportskoj dvorani;
– koji su se to učenici penjali na nepostojeći konop obzirom da je nastavnik u NAPOMENE upisao da nitko od učenika nije pristupio na 3. sat (TZK).


Dakle, moj je zaključak da se u Prvoj ekonomskoj školi u Zagrebu na nepostojeći konop penju nepostojeći učenici.
Ili se možda u Prvoj ekonomskoj školi u Zagrebu zaposlio i predaje tjelesnu i zdravstvenu kulturu ni manje ni više nego sam David Copperfield.

No, šalu na stranu, ovo navodim u knjizi jer je situacija ista kao i moja dana 12. lipnja 2008. godine koju ravnatelj Trupeljak spominje kao jedan od razloga za donošenje Odluke o otkazu. Za razliku od dotičnog kolege ja sam upisao, ne nastavnu temu, nego "Učenici nisu prisutni" obzirom da učenici radi odlaska na utakmicu i nisu bili prisutni i budući se ipak ne osjećam kao David Copperfield.