IMALI SMO 2 LEGLA CRNIH RUSKIH TERIJERA / WE HAD 2 BRT LITTERS:

HD AA, 72 cm high
HD AA, 77 cm high

(KLIK ON THE NAMES OF THE PARENTS!) KLIKNITE NA IMENA RODITELJA!)

"HEART FOR YOU" interview/intervju!

JEDINSTVENA PRILIKA! (samo za citatelje na hrvatskom jeziku)

Interesira li Vas saznati 'iz prve ruke' više o nama kao ljubiteljima i uzgajivacima Crnih Ruskih Terijera?! Imate jedinstvenu priliku da nas bolje upoznate!!!

Naš intervju je u travnju 2007. objavljen na portalu "PSI ZA NEZNALICE"! PROCITEJTE GA i saznajte sve o nama!

666
Š T E N C I / P U P P I E S :

 

The puppies are, first of all, born to be "Heart For You" and dear member of Your fammily... But, behind that, each of them is a realy high quality BRT puppy, born to make nice success at the dog shows too... and maybe someday have a nice puppies too ...

 

Štenci su rodeni prvenstveno zato da bi bili "Srce za Vas" i dragi clan Vaše obitelji ... Ali, uz to, svako od njih je uistinu visoko kvalitetno štene Crnog Ruskog Terijera, stvoreno i za izlaganje na izložbama pasa ..., a možda i za to da jednoga dana ima i vlastito potomstvo ...

Have any questions? You are welcome!

Imate li pitanja? Rado cemo Vam odgovoriti!

e-mail

 

Garantiramo da ce štenci biti: dobro socijalizirani primjereno njihovoj dobi,biti ce 2x cijepljeni i 3x ocišceni od parazita, garantiramo dobro zdravlje štenaca u casu preuzimanja (biti ce hranjeni visoko kvalitetnom hranom), dobar izgled u tipu pasmine kada odrastu (ako ga uzdižete u primjerenim uvijetima), pomoc pri uzdizanju šteneta i odgoju, kao i pomoc u svim eventualnim problemima.

We guarantee: good socialisation for their age, good health of the puppies, 2x vactination, 3x cleaning from parasites, nice exterior (if you'll do all what the puppies need to grow well), all necessary papers for exporting the puppy abroad and staying in contact with you to give you all the help you might need.

VAŽNA NAPOMENA: Nije nam ni najmanje svjedno kamo ce naše štene otici i kako ce živjeti! Buduce vlasnike pomno biramo ... Buduceg vlasnika našega štenca, moramo najprije upoznati. Naime, ocekujemo da za svojega buducega clana obitelji nadete toliko vremena da dodete k nama i upoznate naše pse, nas, a i oni i mi Vas ... Ako i Vi i mi, nakon otvorenoga razgovora, odlucimo da cete uzeti naše štene, ocekujemo od Vas, štoviše, uvjetujemo nastavak kontakta, jer naša briga za dobru i sretnu buducnost našega štenca ne prestaje time što ste Vi postali njegov vlasnik. Naime, u podizanju i odgoju Vašega Crnog Ruskog Terijera iz našega uzgoja necemo Vas ostaviti same ... Mi uobicavamo, zbog dobrobiti svojih štenaca, s buducim vlasnicima podijeliti sve svoje iskustvo u svakoj situaciji njihova života i rado se odazivamo svakom Vašem pozivu (od 0 do 24 sata!) i odgovaramo na svaki Vaš upit. Jednostavno receno: doživotno Vam nudimo savjete o odgoju, prehrani, njezi, brzi o zdravlju i svemu što bi Vam se ikada moglo desiti sa Vašim Crnim Ruskim Terijerom, a prvu godinu dana štencu iz našega uzgoja poklanjamo i besplatno šišanje, a ako želite, i poduku iz šišanja.

HD AA, 72 cm high

mother/majka:

BONY

BAFY

BEST JUNIOR OF EBERL

LITTER LEGLO: born on 24th June 2007. oštenjeno 24. lipnja 2007.

4 males & 5 females /4 mužjaka & 5 ženki

father/otac:

HEART

CH NUGGET HEART

S ZOLOTOGO GRADA

HD AA, 77 cm high
next litter planing this year / sljedece leglo planiramo ove godine
back home
back home

Ako dvojite, samo nas otvoreno upitajte o vasim ocekivanjima i mi cemo Vam reci je li CRT prava pasmina za vas ..

Garantiramo našu pomoc oko odgoja i groominga ...

Javite nam se!

mother/majka:

WENDY

SLAWA

VAN DOG POLONICA

LITTER LEGLO: born on 24th April 2007. oštenjeno 24. travnja 2007.

3 males & 7 females / 3 mužjaka & 7 ženki

father/otac:

HEART

CH NUGGET HEART

S ZOLOTOGO GRADA

HD AA, 71 cm high
NO PUPPIES NOW / SADA NEMAMO ŠTENACA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

: