Šinteri su je uhvatili 15.06.2005. na Žitnjaku. 15.07.2005. ipak nije usmrcena, nego je zahvaljujuci "Drugoj prilici" prebacena na cuvanje gdje je ostala sve do 20.09.2005. kada smo je mi udomili. "Druga prilika" joj je nadjenula ime Neva, a mi smo je nazvali Lajka. Zadivljujuce brzo se prilagodila životu s nama i našim psima.

MOLIMO VAS !

 

AKO IMATE

UVJETE ZA PSA,

 

UDOMITE PSA

IZ

ŠINTERAJA !

PLEASE !

 

IF YOU CAN

KEEP A DOG,

 

RESCUE

AN ABANDONED

DOG !

LAJKA WAS AN ABANDONED DOG! WE RESCUED HER WHEN SHE WAS MORE THAN 10 YEARS OLD!

! ! ! THE JOY OF GIVING LOVE AND COMFORT TO ABANDONED DOG YOU CAN'T BUY WITH NO MONEY ! ! !

! ! ! RADOST ŠTO MOŽEMO UTJEŠITI JEDNO NAPACENO I PREKRASNO BICE NE MOZE SE KUPITI NOVCEM ! ! !
PLEASE, JUST CLICK AND CHOOSE YOUR FUTURE BEST FRIEND!
MOLIMO VAS KLIKNITE NA SLIKU ILI LOGO I NAÐITE SVOJEGA BUDUCEGA NAJBOLJEG PRIJATELJA !
PUNO HVALA U IME SVIH NAPUŠTENIH!
MOLIMO VAS, RAZMISLITE OZBILJNO: ŽELITE LI PSA ILI 'PSA S PEDIGREOM'? AKO DVOJITE, KONTAKTIRAJTE NAS! RADO CEMO VAM POMOCI PRI ODLUCIVANJU !

AN LONELY Y IS WAITING 4 YOU ! ! !

AKO SE ODLUCITE UZETI PSA IZ ŠINTERAJA, MORATE ZNATI DA SU TO PSI KOJI SU PUNO PRETRPILI I POSTOJI VELIKA VJEROJATNOST DA JE SVE TO OSTAVILO TRAGA NA NJIHOVOJ NARAVI ... ONI TREBAJU PUNO VAŠE USTRAJNE LJUBAVI I POMOCI DA BUDU OPET ONO STO SU NEKADA BILI ILI ŠTO SU I SADA SPOSOBNI BITI - NAJBOLJI PRIJATELJI. NO, ONI SU UISTINU POSEBNI, JER SU KUŠALI SVU MOGUCU SUROVOST ŽIVOTA S COVJEKOM, A TO ISKUSTVO IM JE DALO MOGUCNOST DA BUDU NA POSEBNI NACIN ZAHVALNI I VJERNI SVOJIM 'SPASITELJIMA', ONAKO KAKO NI JEDAN PAS KOJI TO NIJE ISKUSIO JEDNOSTAVNO NE MOŽE BITI ...

MOLIMO VAS, KONTAKTIRAJTE NAS I MI CEMO VAM POMOCI U IZBORU NAJBOLJEGA NAPUŠTENOG PSA ZA VAS!

POSEBNO ISTICEMO ! ! !

U PERIODU PRILAGODBE MOŽE DOCI DO PROBLEMA U SVAKODNEVNOM SUŽIVOTU S PSOM KOJI JE ISTRAUMATIZIRAN. NO, NE BRINITE PREVIŠE! AKO OSTANETE S NAMA U KONTAKTU I POZOVETE NAS CIM SE POJAVI PROBLEM, RADO CEMO VAM BESPLATNO POMOCI, KAO LJUDI KOJI IMAJU BOGATO PROFESIONALNO I OSOBNO ISKUSTVO. PONAVLJAMO: PRI SAMOM IZBORU PSA IZ ŠINTERAJA, IMAT CETE NAŠU BESPLATNU PROFESIONALNU POMOC I U CIJELOM PERIODU PRILAGOÐAVANJA ODABRANOGA PSA SUŽIVOTU S VAMA ! ! !

V A Ž N O ! ! !