NOVO: >>> PRODAJA RABLJENIH ELEKTRONIČKIH KOMPONENTA <<<

Mujo: 'Doktore, pomozite, zaljubio sam se... u konja!' Doktor: 'U konja ili kobilu?'
Mujo: 'Pa u kobilu, naravno! Zar mislite da sam nastran?


>predhodni vicevi<

 

 

 

 

 

Ovdje možete ostaviti svoj komentar o stranici

 

Brzi download

Winamp 5.34

DivX Codec 6.5.1

IrfanView 4.0

 

 

SHAREWARE I FREEWARE DOWNLOAD

Shareware je termin koji se odnosi na način distribucije programa za PC. Prednost je ovoga načina distribucije da korisnik program kupuje tek nakon što ga je isprobao i uvjerio se da odgovara njegovim željama ili zahtjevima. Software se može kopirati, instalirati i neko vrijeme testirati. Za razliku od sharewarea kod koga se program može bez kupovine licence koristiti samo odredeno vrijeme, freeware označava posve besplatne programe koje korisnik može kopirati i bez ograničenja koristiti.

Na stranicama možete pronaći informacije vezane uz najpopularnije shareware i freeware programe koji bi se trebali naći na svakom računalu, download linkove drivera popularnijeg hardware-a, neophodne dodatke za igranje, gledanje videa, izvođenje skripti, desktop pozadine, screensavere te zakrpe software-a.

Stranice su smještene na 5 MB besplatnog prostora i programi za download se ne nalaze na sjedištu stranice već su direktno linkani sa drugih servera pa se može desiti da neki od programa nije moguće skinuti, linkovi se provjeravaju vrlo često, gotovo svakodnevno, a možete pomoći u održavanju stranica ako prijavite neispravan link mailom ili u shoutboxu za ostavljanje komentara o stranici

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt | ©2004 Galich | Na webu od 15.10.2004.| statistika