Goran Ilić

Astrolog

Najčešća pitanja

Lili Škerl

Iscjelitelj

 

 

O meni

Najčešća pitanja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da li postoji sudbina?

Da li je već sve predodređeno ?

 

Svako od nas dobio je mnoge odlike i svako od nas vuče i karmičke dugove, stare obrasce koji nam onemogućuju da živimo punim životom. Samo o našoj volji ovisi koliko ćemo iskoristiti svoje prave snage.

 

Zašto se događaju loše stvari i zašto se neke i ponavljaju ?

Da bi shvatili da nešto moramo mijenjati u sebi. Koji put je to bolno, ali takve stvari baš služe da bi prihvatili nove vrijednosti u svom životu, da bi obogatili sebe. Ono što tražimo izvana , a ne dobivamo više- moramo sada razviti u sebi. Upućen čovjek to smatra blagoslovom.

 

Da li se može predvidjeti budućnost?

Ako mijenjamo odluke, teško. Može se dati savjet šta bi bilo nabolje u tom trenutku. Astrologija najviše ipak govori o samorazvitku.

 

Kako tamo neki planeti mogu određivati kakvi smo?

Možemo to gledati kao jezik simbola. Znanstveno ( osim Mjeseca za koji je dokazano u mnogo slučajeva da ima upliv )nema pravih argumenata koji bi zagovarali astrologiju. Ipak, van dosadašnje znanstvene logike-to radi ! :-))

Da li u ovom životu ispaštamo grijehe iz prošlih?

Bog koji nas je stvorio ne može kažnjavati. Kažnjavamo se nažalost sami, svjesno ili nesvjesno (korijen je u nesvjesnom, što se riješava u soul worku- vidi stranice iscjelitelja). Cijeli život učimo se Ljubavi, prema sebi i svima oko nas. To je sve.

Zašto imam tako loše odnose sa roditeljima?

Ono što nas najviše smeta kod naših roditelja imamo u vrlo sličnom obliku i sami. Ako malo razmislite, znat ćete dobro o čemu govorim. To služi zato da bi te obrasce koji su nam karmičko naslijeđe konačno napustili i usvojili nove kvalitete. Tada možemo zapravo voljeti roditelje koji su nam čisti blagoslov i upravo ono šta nam treba.

 

 

 

 

 

Iscjeljivanje

 

Što je energetska medicina

Vrste energetskog rada

Tehnike rada

Djelovanje tretmana

Iscjeljivanje karme

Što dobivate

O meni

 

 

Kontakt